Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers
helo..helo...assalamualaikum...
wats'up guyz ladies sekalian...entry pg2 isnin nie nk cte smbungan dr andai perempuan tahu pd entry lepas...now ENTRY DYE TERBALIK PULA... andainya LELAKI tahu...
so guyz..check it out...


Lelaki perlu tahu yang perempuan:

1. Bukan bermaksud suka merajuk, tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian. (betul..betul..sokong sekali)

2. Bukan bermaksud cerewet tak tentu hala, kadang kala wanita ingin lelaki mengikut kata-katanya sekali sekala.

3. Ibarat sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak. Walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan, biasanya wanita akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan dendam.(lihat la gf2 korg yea)


4. Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui.(yup..like..)

5. Wanita sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, termasuk ibu bapa, anak-anak dan suami. Wanita amat tabah.(yes..lihat sahaja Siti Khadijah..ikon wanita)

6. Sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam kerana wanita itu prihatin.

7. Walaupun dia adalah seorang wanita yang pandai berdikari, naluri seorang wanita masih lagi tetap seorang wanita. Suka bermanja bukan hanya kepada insan yang bernama lelaki, namun juga sesama kaum.(kaum adam..sila alert k)

8. Wanita yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi egonya apabila bersemuka dengan yang dicintai.

9. Cinta pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus.

10. Seks bukanlah segala-galanya buat wanita kerana wanita diciptakan dengan 9 nafsu dan satu akal. Nafsu yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja. Lelaki pula dijadikan dengan 9 akal dan satu nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing wanita dan bukan menghanyutkannya.


Peranan lelaki dalam kehidupan wanita adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah. Wanita diciptakan oleh Allah SWT dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja, bukan untuk dikasari. Maka lelaki haruslah memahami hati dan perasaan wanita.

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...