Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers



Ok..sebelum start ape2,kena bagi salam dulu...
jgn xjawab yea..
hehhe

Ok..korang nampak x picture kt atas tu???
hehehe...aku saje je tepek kn sebagai bukti...
lallaala

sangat teruja n happy giler sebab...
Miss NurulBadiah Lai comment kt blog aku yang xseberapa nie..
really appreciated..

after aku review blog dye...
dye trus comment kt blog aku...
hehe..
just nak bagitahu kat korang..
even busy macam mana pun Sis Nurul,
dye tetap ade masa nak reply and ushar blog2 yang xseberapa macam blog aku nie
sangat prihatin kan..

Miss u so much la sis...

Salam Perkenalan dari saya...



0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...